17/02/2023 17/02/2023 Τα 115 χρόνια από την ίδρυση του σχολείου «Σωκράτης» (Socrates School) γιορτάζει φέτος η Ελληνο-Αμερικανική Ακαδημία στο Σικάγο (Hellenic American Academy) και θα τιμήσει τη σημαντική αυτή επέτειο στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας δεξίωσης, η οποία και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Hyatt Regency O’Hare στο Σικάγο. Τίτλος της εκδήλωσης...
17 Φεβρουαρίου, 2023 - 19:01
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2023 - 18:48

Σικάγο: 115 χρόνια λειτουργίας του σχολείου «Σωκράτης» γιορτάζει η Ελληνο-Αμερικανική Ακαδημία

Διαδώστε:
Σικάγο: 115 χρόνια λειτουργίας του σχολείου «Σωκράτης» γιορτάζει η Ελληνο-Αμερικανική Ακαδημία

Τα 115 χρόνια από την ίδρυση του σχολείου «Σωκράτης» (Socrates School) γιορτάζει φέτος η Ελληνο-Αμερικανική Ακαδημία στο Σικάγο (Hellenic American Academy) και θα τιμήσει τη σημαντική αυτή επέτειο στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας δεξίωσης, η οποία και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Hyatt Regency O’Hare στο Σικάγο.

Τίτλος της εκδήλωσης είναι «Τα αστέρια που μας οδηγούν» και αποτελεί έναν μαζικό δίαυλο οικονομικής ενίσχυσης των αναγκών του οργανισμού, αλλά και μια αφορμή για περαιτέρω γνωριμία και σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των μελών και των υποστηρικτών της.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την Ελληνο-Αμερικανική Ακαδημία και την ετήσια δεξίωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν είτε στο τηλέφωνο (847) 317-1063 είτε εδώ.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων