19/12/2020 19/12/2020 Το Ελληνικό Μουσείο της Αδελαΐδας, διοργανώνει έκθεση, η οποία θα διαρκέσει δύο εβδομάδες. Η έκθεση του Μουσείου άνοιξε σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του Φλάμπουρο χωλ, 18 Fulton St. Glenelg North. Τα περισσότερα εκθέματα, είναι οικογενειακά κειμήλια παραδοσιακού χαρακτήρα, που τα έχουν φέρει Έλληνες μετανάστες, που ζουν σε...
19 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:07
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2020 - 18:31

Σπουδαία έκθεση στο Ελληνικό Μουσείο Αδελαΐδας

Διαδώστε:
Σπουδαία έκθεση στο Ελληνικό Μουσείο Αδελαΐδας

Το Ελληνικό Μουσείο της Αδελαΐδας, διοργανώνει έκθεση, η οποία θα διαρκέσει δύο εβδομάδες.

Η έκθεση του Μουσείου άνοιξε σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του Φλάμπουρο χωλ, 18 Fulton St. Glenelg North. Τα περισσότερα εκθέματα, είναι οικογενειακά κειμήλια παραδοσιακού χαρακτήρα, που τα έχουν φέρει Έλληνες μετανάστες, που ζουν σε διάφορες πόλεις της Αυστραλίας καθώς και εκθέματα που έχουν δημιουργήσει τα οποία έχουν δημιουργήσει στην Αυστραλία, Έλληνες ομογενείς καλλιτέχνες.

To Ελληνικό Μουσείο Αδελαΐδας είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε από ένα ζευγάρι, την εκπαιδευτικό κ. Χρυσούλα Μελισσινάκη και τον κ. Παναγιώτη Μαυραειδή. Στόχος του Μουσείου είναι να βγουν στην επιφάνεια οι μικροί ξεχασμένοι θησαυροί του Ελληνικού Πολιτισμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων