14/07/2019 14/07/2019 Στη Λήμνο, από όπου κατάγεται, βρίσκεται το Σαββατοκύριακο, ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, κ. Αντώνης Η. Διαματάρης, με την οικογένειά του. Ο ΥΦΥΠΕΞ, επισκέφτηκε το πρωί της Κυριακής τον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής, στο χωριό του, Θάνος, όπου παρακολούθησε τη θεία λειτουργία, την οποία τέλεσε ο π. Ηλίας Λασπατζάκης. Ο π. Ηλίας...
14 Ιουλίου, 2019 - 15:42

Στη Λήμνο ο Υφυπ. Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό

Διαδώστε:
Στη Λήμνο ο Υφυπ. Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό

Στη Λήμνο, από όπου κατάγεται, βρίσκεται το Σαββατοκύριακο, ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, κ. Αντώνης Η. Διαματάρης, με την οικογένειά του.

Ο ΥΦΥΠΕΞ, επισκέφτηκε το πρωί της Κυριακής τον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής, στο χωριό του, Θάνος, όπου παρακολούθησε τη θεία λειτουργία, την οποία τέλεσε ο π. Ηλίας Λασπατζάκης.

Ο π. Ηλίας δώρισε στον κ. Διαματάρη μία εικόνα της Αγίας Παρασκευής, να την έχει στο γραφείο του και του έδωσε ευλογίες να τον συνοδεύουν στα νέα καθήκοντά του.

Πολλοί από τους κατοίκους του χωριού, φίλοι από τα παλιά του νέου ΥΦΥΠΕΞ, έσπευσαν να τον συγχαρούν και να του ευχηθούν κάθε επιτυχία και στο νέο έργο που ανέλαβε να φέρει εις πέρας.

Πηγή: www.ekirikas.com

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων