17/06/2021 17/06/2021 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τους Πολιτειακούς Γερουσιαστές των ΗΠΑ, Leonidas Raptakis από την Πολιτεία του Ρόουντ Άϊλαντ και Stephan Pappas από την Πολιτεία του Ουαϊόμινγκ. Οι δύο ομογενείς πολιτικοί, οι οποίοι εκπροσωπούν την Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε), ενημέρωσαν την κυρία Σακελλαροπούλου για τις δράσεις της, καθώς και για το πρόγραμμα...
17 Ιουνίου, 2021 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2021 - 16:36

Στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ομογενείς Πολιτειακοί Γερουσιαστές

Διαδώστε:
Στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ομογενείς Πολιτειακοί Γερουσιαστές

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τους Πολιτειακούς Γερουσιαστές των ΗΠΑ, Leonidas Raptakis από την Πολιτεία του Ρόουντ Άϊλαντ και Stephan Pappas από την Πολιτεία του Ουαϊόμινγκ.

Οι δύο ομογενείς πολιτικοί, οι οποίοι εκπροσωπούν την Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε), ενημέρωσαν την κυρία Σακελλαροπούλου για τις δράσεις της, καθώς και για το πρόγραμμα της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον προσεχή Ιούλιο, σε συνεργασία με τη Βουλή των Ελλήνων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων