16/02/2020 16/02/2020 Τον καινούργιο αξονικό τομογράφο στο Ελληνικό Νοσοκομείο Καΐρου εγκαινίασε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού και Εκκλησιαστικών Θεμάτων κ. Κώστας Βλάσης. Ο υφυπουργός, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Αίγυπτο, ξεναγήθηκε στο Ελληνικό Νοσοκομείο Καΐρου, από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας κ. Χρήστο Καβαλή και τον Προϊστάμενο Διοίκησης του...
16 Φεβρουαρίου, 2020 - 19:39

Στο Ελληνικό Νοσοκομείο Καΐρου ο υφ. Εξωτερικών

Διαδώστε:
Στο Ελληνικό Νοσοκομείο Καΐρου ο υφ. Εξωτερικών

Τον καινούργιο αξονικό τομογράφο στο Ελληνικό Νοσοκομείο Καΐρου εγκαινίασε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού και Εκκλησιαστικών Θεμάτων κ. Κώστας Βλάσης.

Ο υφυπουργός, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Αίγυπτο, ξεναγήθηκε στο Ελληνικό Νοσοκομείο Καΐρου, από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας κ. Χρήστο Καβαλή και τον Προϊστάμενο Διοίκησης του Ε.Ν.Κ και Ταμία της Ε.Κ.Κ κ. Αντώνη Ιορδανίδη.

«Εντυπωσιάσθηκα θετικά από το Ελληνικό Νοσοκομείο Καΐρου γιατί επισκεπτόμενος του χώρους, είδα ότι έχουν ανακαινισθεί τα δωμάτια των ασθενών, η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, τα χειρουργεία. Ως γιατρός χειρουργός και ορθοπεδικός δεν μπορούσα να μην τα επισκεφθώ. Τα εξωτερικά ιατρεία είναι ένα κόσμημα. Δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτα αγαπητέ Χρήστο από τα Νοσοκομεία της Ελληνικής Επικράτειας, αλλά πραγματικά ζηλεύω πως έχετε φτιάξει μέσα τους χώρους», τόνισε ο κ. Βλάσης απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου  κ. Χρήστο Καβαλή.

Πληροφορίες – φωτογραφίες από το ekkairo.org

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων