16/06/2021 16/06/2021 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον Καθηγητή Αρχαιολογίας και κάτοχο της Έδρας Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Missouri των ΗΠΑ Μιχάλη Κοσμόπουλο. Ο κ. Κοσμόπουλος ενημέρωσε την κ. Σακελλαροπούλου για την πορεία των σπουδών ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού, καθώς και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την διατήρηση και ενδυνάμωση του ελληνισμού στις Ηνωμένες...
16 Ιουνίου, 2021 - 14:23
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2021 - 14:08

Στόχος η διατήρηση και ενδυνάμωση του Ελληνισμού στις ΗΠΑ

Διαδώστε:
Στόχος η διατήρηση και ενδυνάμωση του Ελληνισμού στις ΗΠΑ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον Καθηγητή Αρχαιολογίας και κάτοχο της Έδρας Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Missouri των ΗΠΑ Μιχάλη Κοσμόπουλο.

Ο κ. Κοσμόπουλος ενημέρωσε την κ. Σακελλαροπούλου για την πορεία των σπουδών ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού, καθώς και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την διατήρηση και ενδυνάμωση του ελληνισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων