10/05/2020 10/05/2020 Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Κοινότητας Μελβούρνης & Βικτώριας, σε συνεργασία με την Iερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων για ανακούφιση αναξιοπαθούντων αδελφών, ενημερώνει την Κυπριακή πατριά και την Ελληνική παροικία γενικότερα, ότι την Τρίτη 12 Μαΐου 2020, μεταξύ 11 το πρωί και 3 το απόγευμα, θα γίνει συγκέντρωση πακέτων στο οίκημα της Κοινότητας....
10 Μαΐου, 2020 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2020 - 14:21

Συλλέγει τρόφιμα η Κυπριακή Κοινότητα Μελβούρνης & Βικτώριας

Διαδώστε:
Συλλέγει τρόφιμα η Κυπριακή Κοινότητα Μελβούρνης & Βικτώριας

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Κοινότητας Μελβούρνης & Βικτώριας, σε συνεργασία με την Iερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων για ανακούφιση αναξιοπαθούντων αδελφών, ενημερώνει την Κυπριακή πατριά και την Ελληνική παροικία γενικότερα, ότι την Τρίτη 12 Μαΐου 2020, μεταξύ 11 το πρωί και 3 το απόγευμα, θα γίνει συγκέντρωση πακέτων στο οίκημα της Κοινότητας.

Παρακαλεί λοιπόν τα μέλη και τους φίλους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα, ώστε όλοι μαζί, να χαρίσουμε ένα χαμόγελο αισιοδοξίας στους μη προνομιούχους συμπολίτες μας.

Παρακαλούμε τα πακέτα να περιλαμβάνουν κουτιά από φασόλια, σούπες, παντζάρια, μπιζέλια, κονσέρβες (πολιμπιφ), φρουτοσαλάτες. Κι ακόμα τσάι, μαρμελάδες. noodles, αλεύρι.

Άτομα του Διοικητικού Συμβουλίου θα βρίσκονται στην Κοινότητα για να παραλαμβάνουν τα πακέτα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων