14/09/2022 14/09/2022 Στην μακροχρόνια παρουσία της Ελληνικής Κοινότητας Βηρυτού και στην έντονη δραστηριοποίησή της για την προβολή της γλώσσας μας και του ελληνικού πολιτισμού, αναφέρθηκε ο Ανδρέας Κατσανιώτης, υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό. “Θερμή υποδοχή από τα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Βηρυτού. Μία ενεργή κοινότητα με μακρόχρονη παρουσία στο Λίβανο, αξιοσημείωτη συμμετοχή στην κοινωνική, οικονομική,...
14 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2022 - 12:46

Συνάντηση Ανδρέα Κατσανιώτη με Ελληνική Κοινότητα Βηρυτού

Διαδώστε:
Συνάντηση Ανδρέα Κατσανιώτη με Ελληνική Κοινότητα Βηρυτού

Στην μακροχρόνια παρουσία της Ελληνικής Κοινότητας Βηρυτού και στην έντονη δραστηριοποίησή της για την προβολή της γλώσσας μας και του ελληνικού πολιτισμού, αναφέρθηκε ο Ανδρέας Κατσανιώτης, υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό.

“Θερμή υποδοχή από τα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Βηρυτού. Μία ενεργή κοινότητα με μακρόχρονη παρουσία στο Λίβανο, αξιοσημείωτη συμμετοχή στην κοινωνική, οικονομική, επιστημονική και πολιτιστική ζωή της χώρας και έντονη δραστηριοποίηση για την προβολή της γλώσσας μας και του πολιτισμού”, έγραψε χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κατσανιώτης.

Η επίσκεψη του κ. Κατσανιώτη στο Λίβανο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο τριμερούς συνάντησης Ελλάδας, Κύπρου, Λιβάνου στη Βηρυτό, κατά τη διάρκεια της οποίας οι τρεις χώρες υπέγραψαν μνημόνιο συναντίληψης και συνεργασίας στον τομέα της Διασποράς.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων