05/10/2022 05/10/2022 Συνάντηση με τις ελληνικές κοινότητες της Αργεντινής πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη Νότια Αμερική. «Σε Μπουένος άιρες, Μπαχία Μπλάνκα, Τουκουμάν κ.α. ζουν και προοδεύουν 30 χιλιάδες Έλληνες ομογενείς που μεγαλώνουν την πατρίδα μας και προωθούν τον πολιτισμό και τις αξίες μας», αναφέρει ο κ. Κατσανιώτης σε ανάρτησή του στο...
05 Οκτωβρίου, 2022 - 14:48
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2022 - 14:49

Συνάντηση Κατσανιώτη με εκπροσώπους της Ελληνικής ομογένειας στην Αργεντινή

Διαδώστε:
Συνάντηση Κατσανιώτη με εκπροσώπους της Ελληνικής ομογένειας στην Αργεντινή

Συνάντηση με τις ελληνικές κοινότητες της Αργεντινής πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη Νότια Αμερική.

«Σε Μπουένος άιρες, Μπαχία Μπλάνκα, Τουκουμάν κ.α. ζουν και προοδεύουν 30 χιλιάδες Έλληνες ομογενείς που μεγαλώνουν την πατρίδα μας και προωθούν τον πολιτισμό και τις αξίες μας», αναφέρει ο κ. Κατσανιώτης σε ανάρτησή του στο twitter και προσθέτει:

«Έχουμε χρέος να στεκόμαστε δίπλα τους και να τους στηρίζουμε».

Νωρίτερα σήμερα, με Έλληνες ομογενείς της Αργεντινής ο κ. Κατσανιώτης εγκαινίασε την επετειακή έκθεση της ελληνικής πρεσβείας στο Μπουένος Άιρες για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η οποία φιλοξενείται στο κτίριο της Ένωσης Πελοποννησίων Νοτίου Αμερικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων