21/03/2021 21/03/2021 Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από την Παρασκευή ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, όπου πραγματοποιεί σειρά επαφών με φορείς της ομογένειας. Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο κ. Βλάσης “κατά την παραμονή μου στην Κωνσταντινούπολη συναντήθηκα με τον ΣΥΡΚΙ (Σύνδεσμος Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων), με Έλληνες ακαδημαϊκούς , επιστήμονες κι επιχειρηματίες, με τους διευθυντές...
21 Μαρτίου, 2021 - 13:19
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2021 - 13:20

Συνάντηση με φορείς της ομογένειας είχε ο Κώστας Βλάσης

Διαδώστε:
Συνάντηση με φορείς της ομογένειας είχε ο Κώστας Βλάσης

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από την Παρασκευή ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, όπου πραγματοποιεί σειρά επαφών με φορείς της ομογένειας.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο κ. Βλάσης “κατά την παραμονή μου στην Κωνσταντινούπολη συναντήθηκα με τον ΣΥΡΚΙ (Σύνδεσμος Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων), με Έλληνες ακαδημαϊκούς , επιστήμονες κι επιχειρηματίες, με τους διευθυντές και ιδρυτές των ομογενειακών σχολείων καθώς και με εκπροσώπους του Τύπου και τους Έλληνες ανταποκριτές”.

Ο κ. Βλάσης την Παρασκευή βρέθηκε στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης, χθες παραβρέθηκε στην ενθρόνιση του Μητροπολίτη Γέροντος Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, ενώ σήμερα εκπροσώπησε την Ελληνική κυβέρνηση στη Πατριαρχική και Συνοδική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό στο Φανάρι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων