22/09/2021 22/09/2021 Έμφαση στην ισχυροποίηση της Ελλάδος διεθνώς μέσω της ενίσχυσης του ευρέος δικτύου συμμαχιών της σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, ανάδειξη της θετικής προοπτικής, που διανοίγεται για την ελληνική οικονομία με άμεσο στόχο να καταστεί αυτή πόλος έλξης σημαντικών επενδύσεων, αλλά και σύσφιξη των σχέσεων με την ιδιαιτέρως δραστήρια Ομογένεια, αναμένεται να δώσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος...
22 Σεπτεμβρίου, 2021 - 8:54
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2021 - 9:10

Η ομογένεια στην ατζέντα Μητσοτάκη στο ταξίδι στις ΗΠΑ

Διαδώστε:
Η ομογένεια στην ατζέντα Μητσοτάκη στο ταξίδι στις ΗΠΑ

Έμφαση στην ισχυροποίηση της Ελλάδος διεθνώς μέσω της ενίσχυσης του ευρέος δικτύου συμμαχιών της σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, ανάδειξη της θετικής προοπτικής, που διανοίγεται για την ελληνική οικονομία με άμεσο στόχο να καταστεί αυτή πόλος έλξης σημαντικών επενδύσεων, αλλά και σύσφιξη των σχέσεων με την ιδιαιτέρως δραστήρια Ομογένεια, αναμένεται να δώσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της 76ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δώσει ο κ. Μητσοτάκης και στις επαφές του με την σφριγηλή Ομογένεια των ΗΠΑ, που, όπως σημειώνουν κυβερνητικές πηγές, βλέπουν την Ελλάδα να αλλάζει και να γίνεται μόδα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Μάλιστα, ο Έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να έχει σημαντικές επαφές με μέλη και εκπροσώπους της Ομογένειας σε δείπνο, που θα παρακαθίσει αύριο βράδυ στην Αμερικανική μητρόπολη. 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων