10/08/2023 10/08/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Σταυρουπόλεως και Νεαπόλεως, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ίμβρου και Τενέδου, διοργανώνει συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά στην τουρκική γλώσσα, με τίτλο “Με την ελπίδα καραβοκύρη”. Στη συναυλία θα συμμετέχει επίσης και η γυναικεία χορωδία της Μητρόπολης Σταυρουπόλεως και Νεαπόλεως “Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος”. Η συναυλία θα λάβει χώρα την Κυριακή,...
10 Αυγούστου, 2023 - 11:03
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2023 - 11:11

Συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά στην Ίμβρο

Διαδώστε:
Συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά στην Ίμβρο

Η Ιερά Μητρόπολη Σταυρουπόλεως και Νεαπόλεως, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ίμβρου και Τενέδου, διοργανώνει συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά στην τουρκική γλώσσα, με τίτλο “Με την ελπίδα καραβοκύρη”.

Στη συναυλία θα συμμετέχει επίσης και η γυναικεία χορωδία της Μητρόπολης Σταυρουπόλεως και Νεαπόλεως “Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος”. Η συναυλία θα λάβει χώρα την Κυριακή, στις 20 Αυγούστου 2023 και ώρα 20:30, στους Αγίους Θεοδώρους της Ίμβρου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων