08/05/2019 08/05/2019 Στην παρέλαση για την Ελληνική Ανεξαρτησία στο Σικάγο συμμετείχαν την περασμένη Κυριακή 5 Μαΐου, η κοινότητα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή «Des Plaines» του Ιλινόις, μαζί με το Ημερήσιο Ορθόδοξο σχολείο της «Φύλακας Άγγελος» και το Ελληνικό της σχολείο «Πυθαγόρας”. «Η παρέλαση πραγματοποιείται στο Σικάγο από το 1964 και φέτος ήταν μια χαρούμενη και θετική εμπειρία...
08 Μαΐου, 2019 - 8:27

Τα Ελληνόπουλα στην παρέλαση του Σικάγου

Διαδώστε:
Τα Ελληνόπουλα στην παρέλαση του Σικάγου

Στην παρέλαση για την Ελληνική Ανεξαρτησία στο Σικάγο συμμετείχαν την περασμένη Κυριακή 5 Μαΐου, η κοινότητα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή «Des Plaines» του Ιλινόις, μαζί με το Ημερήσιο Ορθόδοξο σχολείο της «Φύλακας Άγγελος» και το Ελληνικό της σχολείο «Πυθαγόρας”.

«Η παρέλαση πραγματοποιείται στο Σικάγο από το 1964 και φέτος ήταν μια χαρούμενη και θετική εμπειρία για όλους! Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά αγάπη και η υπερηφάνεια για την πατρίδα μας, την Ελλάδα», αναφέρεται στο δελτίο τύπου που εξεδόθη και προστίθεται: «Η κοινότητά μας, ως ενεργό μέλος της Ομογένειας του Σικάγου, παραμένει πάντα πιστή στη διατήρηση και μεταλαμπάδευση της Ελληνορθόδοξης παράδοσής μας στις νέες γενιές μας. Είναι όμορφο να βλέπεις πολύχρωμα παραδοσιακά κοστούμια, μια αίσθηση ενότητας και το αυθεντικό ελληνικό πνεύμα να συνεχίζει να περνάει από γενιά σε γενιά. Ζήτω η Ελλάς»!

Φωτογραφίες από το ελληνικό σχολείο Πυθαγόρας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων