06/01/2022 06/01/2022 Χιλιάδες ομογενείς της Φλόριντα αλλά και από άλλες πόλεις της Αμερικής ετοιμάζεται να υποδεχτεί το «ελληνικό χωριό» Τάρπον Σπρινγκς, στην περιοχή της Τάμπα, σήμερα, Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου, ανήμερα της γιορτής των Θεοφανίων, για τη τελετή του Αγιασμού των Υδάτων που θεωρείται η μεγαλύτερη στο δυτικό ημισφαίριο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ομογενειακής εφημερίδας της Ν. Υόρκης,...
06 Ιανουαρίου, 2022 - 10:39
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2022 - 10:06

Τάρπον Σπρινγκς: Το επίκεντρο των Θεοφανείων για την ομογένεια της Φλόριντα

Διαδώστε:
Τάρπον Σπρινγκς: Το επίκεντρο των Θεοφανείων για την ομογένεια της Φλόριντα

Χιλιάδες ομογενείς της Φλόριντα αλλά και από άλλες πόλεις της Αμερικής ετοιμάζεται να υποδεχτεί το «ελληνικό χωριό» Τάρπον Σπρινγκς, στην περιοχή της Τάμπα, σήμερα, Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου, ανήμερα της γιορτής των Θεοφανίων, για τη τελετή του Αγιασμού των Υδάτων που θεωρείται η μεγαλύτερη στο δυτικό ημισφαίριο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ομογενειακής εφημερίδας της Ν. Υόρκης, «Εθνικός Κήρυκας», μετά από δύο χρόνια περιορισμών λόγω πανδημίας, φέτος η τελετή θα πραγματοποιηθεί κανονικά στον κόλπο Σπρινγκ Μπάγιου και τον Τίμιο Σταυρό θα ρίξει στη θάλασσα ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, ενώ θα παρευρίσκεται και ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων