27/07/2019 27/07/2019 Τη μνήμη του Αγίου Παντελεήμονα τίμησε η παροικία του Καΐρου. Στο ιστορικό φερώνυμο παρεκκλήσι που βρίσκεται στο Ελληνικό Νοσοκομείο τελέσθηκε Μέγας Εσπερινός την Παρασκευή 26η Ιουλίου και το Σάββατο 27 Ιουλίου Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Χοροστάτησε, ο Επίσκοπος Βαβυλώνος Θεόδωρος υπό τον πρωτοψάλτη της Ε.Κ.Κ κ. Ιωάννη Κούντρια, ενώ παραβρέθηκε ο Ταμίας και Προϊστάμενος της...
27 Ιουλίου, 2019 - 22:19
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2019 - 22:21

Τη μνήμη του Αγίου Παντελεήμονα τίμησε η παροικία του Καΐρου

Διαδώστε:
Τη μνήμη του Αγίου Παντελεήμονα τίμησε η παροικία του Καΐρου

Τη μνήμη του Αγίου Παντελεήμονα τίμησε η παροικία του Καΐρου.

Στο ιστορικό φερώνυμο παρεκκλήσι που βρίσκεται στο Ελληνικό Νοσοκομείο τελέσθηκε Μέγας Εσπερινός την Παρασκευή 26η Ιουλίου και το Σάββατο 27 Ιουλίου Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Χοροστάτησε, ο Επίσκοπος Βαβυλώνος Θεόδωρος υπό τον πρωτοψάλτη της Ε.Κ.Κ κ. Ιωάννη Κούντρια, ενώ παραβρέθηκε ο Ταμίας και Προϊστάμενος της Εφορείας Υγείας και Οίκου Ευγηρίας, κ. Αντώνης Ιορδανίδης. Παρούσα ήταν και η διευθύντρια του Ελληνικού Γηροκομείου, κ. Αγγέλα Χαραλαμποπούλου.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ:ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΪΡΟΥ ekkairo.org

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων