22/05/2023 22/05/2023 Το Ειδικό Δικαστήριο κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος αποφάσισε την παραμονή στη φυλακή για τον Φρέντη Μπελέρη και τον Παντελή Κοκαβέση. Παραμένουν στη φυλακή ο νέος δήμαρχος Χιμάρας Φρέντης Μπελέρης και ο συνεργάτης του Παντελής Κοκαβέσης σύμφωνα με το himara.gr. Η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Αταλάντα Ζεκίρι, αποφάσισε να απαγγείλει κατηγορίες, παρότι, όπως...
22 Μαΐου, 2023 - 17:20
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2023 - 17:21

Τίρανα: Παραμένουν στη φυλακή, παρά τις αντιδράσεις, Μπελέρης και Κοκαβέσης

Διαδώστε:
Τίρανα: Παραμένουν στη φυλακή, παρά τις αντιδράσεις, Μπελέρης και Κοκαβέσης

Το Ειδικό Δικαστήριο κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος αποφάσισε την παραμονή στη φυλακή για τον Φρέντη Μπελέρη και τον Παντελή Κοκαβέση.

Παραμένουν στη φυλακή ο νέος δήμαρχος Χιμάρας Φρέντης Μπελέρης και ο συνεργάτης του Παντελής Κοκαβέσης σύμφωνα με το himara.gr.

Η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Αταλάντα Ζεκίρι, αποφάσισε να απαγγείλει κατηγορίες, παρότι, όπως αναφέρεται δεν υπάρχουν ουσιαστικά ενοχοποιητικά στοιχεία για τις κατηγορίες για «ενεργητική διαφθορά στις εκλογές» με τις οποίς βαρύνονται οι δύο άνδρες.

Στο μεταξύ, στο περιθώριο του σημερινού ΣΕΥ στις Βρυξέλλες, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με την ομόλογό του της Αλβανίας, Όλτα Χάκα, αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter το υπουργείο Εξωτερικών.

Όπως επισημαίνεται, «κατά τη συζήτηση, τέθηκε το ζήτημα σχετικά με τον εκλεγμένο δήμαρχο Χιμάρας, Φρέντη Μπελέρη» ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος.

Διαβάστε ακόμη: Στις Βρυξέλλες σήμερα η υπόθεση Μπελέρη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων