18/08/2021 18/08/2021 Το Σάββατο 21 Αυγούστου, στην πόλη Ποκατέλο της Πολιτείας Αϊντάχο των ΗΠΑ, η ελληνική κοινότητα της πόλης διοργανώνει το φεστιβάλ της Κοίμησης της Θεοτόκου. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα εθνικά φεστιβάλ στο νοτιοανατολικό Αϊντάχο και αποτελεί την τελευταία μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού. Μάλιστα, ο ιερατικός προϊστάμενος της ενορίας, Κωνσταντίνος Ζώζος δήλωσε στο EastIdahoNews.com, ότι «Πρόκειται για...
18 Αυγούστου, 2021 - 15:02
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2021 - 14:25

Το ελληνικό φεστιβάλ στο Αϊντάχο

Διαδώστε:
Το ελληνικό φεστιβάλ στο Αϊντάχο

Το Σάββατο 21 Αυγούστου, στην πόλη Ποκατέλο της Πολιτείας Αϊντάχο των ΗΠΑ, η ελληνική κοινότητα της πόλης διοργανώνει το φεστιβάλ της Κοίμησης της Θεοτόκου. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα εθνικά φεστιβάλ στο νοτιοανατολικό Αϊντάχο και αποτελεί την τελευταία μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού. Μάλιστα, ο ιερατικός προϊστάμενος της ενορίας, Κωνσταντίνος Ζώζος δήλωσε στο EastIdahoNews.com, ότι «Πρόκειται για μια ευχάριστη οικογενειακή υπόθεση. Πέρυσι απογοητευτήκαμε που δεν μπορούσαμε να το ζήσουμε όμως φέτος θα είναι καλύτερα από ποτέ».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων