24/06/2019 24/06/2019 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος δέχθηκε στο Επισκοπείο την οικογένεια κ. Χρ. Γιανακούρου από το Γύθειο, η οποία διαμένει στο N. Jersey της Ν. Υόρκης και είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για την Ελλάδα και την Αμερική. Οι γονείς θέλησαν να προσκυνήσουν στον Ι.Ναό της Υπαπαντής του Επισκοπείου όπου και ετελέσθη ο γάμος τους το...
24 Ιουνίου, 2019 - 12:55
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2019 - 12:52

Το ναό που παντρεύτηκαν πριν 57 χρόνια επισκέφθηκαν ομογενείς από τις ΗΠΑ

Διαδώστε:
Το ναό που παντρεύτηκαν πριν 57 χρόνια επισκέφθηκαν ομογενείς από τις ΗΠΑ

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος δέχθηκε στο Επισκοπείο την οικογένεια κ. Χρ. Γιανακούρου από το Γύθειο, η οποία διαμένει στο N. Jersey της Ν. Υόρκης και είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για την Ελλάδα και την Αμερική.

Οι γονείς θέλησαν να προσκυνήσουν στον Ι.Ναό της Υπαπαντής του Επισκοπείου όπου και ετελέσθη ο γάμος τους το 1962 όπερ και έγινε με ιδιαίτερη συγκίνηση και μίλησαν στα παιδιά και εγγόνια τους για τα όμορφα και αξέχαστα νεανικά τους χρόνια.

Ο Σεβασμιώτατος τους συνεχάρη και τους διεμήνυσε ότι τέτοιες θύμησες πραγματικά διδάσκουν τις νεότερες γενιές αξίες και αρχές της ζωής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων