13/02/2019 13/02/2019 Οι καλές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν την Κυριακή έδωσαν την δυνατότητα σε πολυάριθμους ομογενείς να παραστούν στο μεγάλο πανηγύρι της Ενορίας του Αγίου Χαραλάμπους στο Templestowe στην Αυστραλία. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το Σάββατο με τον Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστατούντος του Επισκόπου Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ και με τη συμμετοχή του ιερού κλήρου της πόλης. Όπως γράφει...
13 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:16

Το πανηγύρι του Αγ. Χαραλάμπους στην Αυστραλία

Διαδώστε:
Το πανηγύρι του Αγ. Χαραλάμπους στην Αυστραλία

Οι καλές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν την Κυριακή έδωσαν την δυνατότητα σε πολυάριθμους ομογενείς να παραστούν στο μεγάλο πανηγύρι της Ενορίας του Αγίου Χαραλάμπους στο Templestowe στην Αυστραλία. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το Σάββατο με τον Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστατούντος του Επισκόπου Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ και με τη συμμετοχή του ιερού κλήρου της πόλης.

Όπως γράφει το neoskosmos.gr την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα της εορτής, έγινε η πανηγυρική θεία λειτουργία ιερουργούντος του Επισκόπου Μιλητουπόλεως κ. Ιακώβου με τη συμμετοχή του ιερού κλήρου και ακολούθησε το παραδοσιακό πανηγύρι στο χωλ και στο ειδικά διασκευασμένο προαύλιο της εκκλησίας (γωνία Porter St. & Church Rd., Lower Templestowe), με ελληνική παραδοσιακή μουσική με τον DJ Mike, ενώ υπήρχαν πλούσια εδέσματα, μπύρα και ποτά, παιδική χαρά και χορευτικά συγκροτήματα.

 

Το τραπέζι των επισήμων. Διακρίνονται από αριστερά: Ο ιερέας Antonio Cagnoni, ο ιεροδιάκονος Γιώργος Βριώνης, ο ιερέας Ηλίας Κεντρωτής, ο Επίσκπος Μιλητουπόλεως Ιάκωβος ο Kevin Kazantzis (Delphi Bank), ο Ανδρέας Γεωργίου από την ενορία του Αγίου Χαραλάμπους, ο πρώην αρχηγός της πολιτειακής αντιπολίτευσης Matthew Guy (State, βουλευτής του Bulleen)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων