03/12/2020 03/12/2020 Διαδικτυακή συζήτηση για τις «Ψηφιακές Νεοελληνικές Σπουδές» υπό το φως των νέων τάσεων που διαμορφώνουν τα εργαλεία της ψηφιακής τεχνολογίας διοργανώθηκε από το Τμήμα Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μονάχου (LMU)/ Ludwig-Maximilians-Universität München. Στη συζήτηση χαιρετισμό απηύθυναν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού, Υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Χρυσουλάκης, ο Γενικός Πρόξενος στο Μόναχο, δρ. Βασίλειος Γουλούσης,...
03 Δεκεμβρίου, 2020 - 11:46
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2020 - 11:11

“Το θέμα των Νεοελληνικών Σπουδών στην ψηφιακή εποχή”

Διαδώστε:
“Το θέμα των Νεοελληνικών Σπουδών στην ψηφιακή εποχή”

Διαδικτυακή συζήτηση για τις «Ψηφιακές Νεοελληνικές Σπουδές» υπό το φως των νέων τάσεων που διαμορφώνουν τα εργαλεία της ψηφιακής τεχνολογίας διοργανώθηκε από το Τμήμα Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μονάχου (LMU)/ Ludwig-Maximilians-Universität München.

Στη συζήτηση χαιρετισμό απηύθυναν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού, Υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Χρυσουλάκης, ο Γενικός Πρόξενος στο Μόναχο, δρ. Βασίλειος Γουλούσης, καθώς και η υπεύθυνη του Τμήματος Νεοελληνικών Σπουδών, καθ. Λίλια Διαμαντοπούλου.
Όπως αναφέρει ο κ. Χρυσουλάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Το θέμα των Νεοελληνικών Σπουδών στην ψηφιακή εποχή είναι πράγματι σύγχρονο. Υπενθύμισα ότι η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών επιδιώκει να είναι συνοδοιπόρος κάθε πρωτοβουλίας που προωθεί την ελληνική γλώσσα, την Ιστορία και τον πολιτισμό για τους αποδήμους μας, αλλά και τους πολίτες άλλων χωρών που αγαπούν τη γλώσσα και τη χώρα μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων