07/02/2019 07/02/2019 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τρεις ομογενείς επιστήμονες είναι μεταξύ των βραβευθέντων από την Ενωση Αμερικανών Χημικών (American Chemical Society, ACS) για το 2019. Πρόκειται για τους: Χαρίκλεια -Λίλη- Δεληγιάννη (Hariklia -Lili- Deligianni), η οποία τιμάται με το «E. V. Murphree Award» στη Βιομηχανική Χημεία και Χημική Μηχανική. Γιώργο Χρήστου (George Christou), ο οποίος τιμάται με το Βραβείο...
07 Φεβρουαρίου, 2019 - 18:02

Τρεις ομογενείς επιστήμονες βραβεύονται από την Ενωση Αμερικανών Χημικών

Διαδώστε:
Τρεις ομογενείς επιστήμονες βραβεύονται από την Ενωση Αμερικανών Χημικών

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τρεις ομογενείς επιστήμονες είναι μεταξύ των βραβευθέντων από την Ενωση Αμερικανών Χημικών (American Chemical Society, ACS) για το 2019.

Πρόκειται για τους:

Χαρίκλεια -Λίλη- Δεληγιάννη (Hariklia -Lili- Deligianni), η οποία τιμάται με το «E. V. Murphree Award» στη Βιομηχανική Χημεία και Χημική Μηχανική.

Γιώργο Χρήστου (George Christou), ο οποίος τιμάται με το Βραβείο της ACS για την Ανόργανη Χημεία.

Μάνο Μαυρικάκη (Manos Mavrikakis), ο οποίος τιμάται με το «Gabor A. Somorjai Award» για τη Δημιουργική Ερευνα στην Κατάλυση.

Οι απονομές των Βραβείων θα πραγματοποιηθούν στις 2 Απριλίου 2019 στο πλαίσιο της 257ης Συνάντησης της ACS στο Ορλάντο της Φλόριδας.

 

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ ekirikas.com

ΦΩΤΟ: Η κ. Λίλη Δελήγιαννη με τον σύζυγό της Γιώργο Λεβέντη στη Νέα Υόρκη το 2016 (ευγενική παραχώρηση της ίδιας για τη “ΓΥΝΑΙΚΑ” του Εθνικού Κήρυκα).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων