07/01/2022 08/01/2022 Τηρουμένων όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων εορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Τζαμάικα (Τζαμέικα για τους ντόπιους). Αρκετοί ήταν οι ομογενείς που έφτασαν στον ναό, φορώντας μάσκα, και συμμετείχαν με κατάνυξη και ευλάβεια στη Θεία Λειτουργία πρωτοστατούντος του πρωτοπρεσβυτέρου Κωνσταντίνου Καλογρίδη. Κάθε χρόνο η κοινότητα τηρεί μια παράδοση, όπου πετάει...
07 Ιανουαρίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2022 - 7:42

Τζαμάικα: Τα Άγια Θεοφάνεια στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου

Διαδώστε:
Τζαμάικα: Τα Άγια Θεοφάνεια στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου

Τηρουμένων όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων εορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Τζαμάικα (Τζαμέικα για τους ντόπιους). Αρκετοί ήταν οι ομογενείς που έφτασαν στον ναό, φορώντας μάσκα, και συμμετείχαν με κατάνυξη και ευλάβεια στη Θεία Λειτουργία πρωτοστατούντος του πρωτοπρεσβυτέρου Κωνσταντίνου Καλογρίδη.

Κάθε χρόνο η κοινότητα τηρεί μια παράδοση, όπου πετάει ένα περιστέρι μέσα στον ναό καθώς δεν υπάρχει κοντά στην περιοχή θάλασσα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιερατικό προϊστάμενο της κοινότητας πατέρα Κωνσταντίνο Καλογρίδη, αυτό το περιστέρι το φροντίζει ένας ενορίτης καθημερινά και είναι στη διάθεση του ναού κάθε χρόνο την Άγια Ημέρα των Θεοφανείων.

Πηγή Εθνικός Κήρυξ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων