23/07/2019 23/07/2019 Στο στόχαστρο των Αλβανών εθνικιστών μπήκε για δεύτερη φορά το μνημείο του οπλαρχηγού Θύμιου Λιώλη στο χωρίο Κρανιά της Βορείου Ηπείρου. Αυτή την φορά οι Αλβανοί εξτρεμιστές που έδρασαν κατά την διάρκεια της νύχτας της 22ας Ιουλίου κατάφεραν να καταστρέψουν το μνημείο. Αφού έσπασαν τη μαρμάρινη πλάκα, με βαριοπούλα άρχισαν να χτυπούν την μεγάλη πέτρα....
23 Ιουλίου, 2019 - 13:56
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2019 - 14:14

Βεβήλωσαν το μνημείο του Θύμιου Λώλη στη Βόρειο Ήπειρο

Διαδώστε:
Βεβήλωσαν το μνημείο του Θύμιου Λώλη στη Βόρειο Ήπειρο

Στο στόχαστρο των Αλβανών εθνικιστών μπήκε για δεύτερη φορά το μνημείο του οπλαρχηγού Θύμιου Λιώλη στο χωρίο Κρανιά της Βορείου Ηπείρου.

Αυτή την φορά οι Αλβανοί εξτρεμιστές που έδρασαν κατά την διάρκεια της νύχτας της 22ας Ιουλίου κατάφεραν να καταστρέψουν το μνημείο.

Αφού έσπασαν τη μαρμάρινη πλάκα, με βαριοπούλα άρχισαν να χτυπούν την μεγάλη πέτρα. Ο θόρυβος ξύπνησε τους κατοίκους και οι δράστες αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Μπορεί να μην κατάφεραν να ολοκληρώσουν το έργο τους οι Αλβανοί εξτρεμιστές τα ξημερώματα της 3ης Δεκεμβρίου 2018 καθώς έγιναν αντιληπτοί απ’ τους χωριανούς, όμως το έκαναν πράξη χθες.

 
Πηγή:
 www.himara.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων