25/04/2022 25/04/2022 Επίσημη επίσκεψη, με την συνοδεία του Γεν. Προξένου Johannesburg κ. Χατζηθωμά, πραγματοποίησε ο Γιάννης Χρυσουλάκης, Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, Υπουργείου Εξωτερικών, στην έδρα του Μητροπολίτη Ιωαννουπόλεως κ. Δαμασκηνού, στο Johannesburg στη Νότια Αφρική. Ταυτόχρονα, ο κ. Χρυσουλάκης γιόρτασε στο Germiston της Νότιας Αφρικής, παραδοσιακά τη μέρα του Πάσχα μαζί με 1500 ομογενείς....
25 Απριλίου, 2022 - 18:55

Χρυσουλάκης: Πάσχα στη Ν. Αφρική μαζί με 1500 ομογενείς! – Συνάντηση με Μητροπολίτη Ιωαννουπόλεως

Διαδώστε:
Χρυσουλάκης: Πάσχα στη Ν. Αφρική μαζί με 1500 ομογενείς! – Συνάντηση με Μητροπολίτη Ιωαννουπόλεως

Επίσημη επίσκεψη, με την συνοδεία του Γεν. Προξένου Johannesburg κ. Χατζηθωμά, πραγματοποίησε ο Γιάννης Χρυσουλάκης, Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, Υπουργείου Εξωτερικών, στην έδρα του Μητροπολίτη Ιωαννουπόλεως κ. Δαμασκηνού, στο Johannesburg στη Νότια Αφρική.

Ταυτόχρονα, ο κ. Χρυσουλάκης γιόρτασε στο Germiston της Νότιας Αφρικής, παραδοσιακά τη μέρα του Πάσχα μαζί με 1500 ομογενείς.

“Συζητήσαμε όλα τα θέματα που αφορούν την αρμοδιότητα μου και τον διαβεβαίωσα ότι είμαστε στο πλευρό του και ότι δίνουμε άμεσες λύσεις στα προβλήματα. Συνεχίζω με την ευχή του Μητροπολίτη Ιωαννουπόλεως κ. Δαμασκηνού τις θεσμικές συναντήσεις”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσουλάκης στο προφίλ του στο Facebook.

Πάσχα με 1500 ομογενείς

“Γιόρτασα στο Germiston της Νότιας Αφρικής, παραδοσιακά τη μέρα του Πάσχα μαζί με 1500 ομογενείς. Μαζί με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας των Ελληνικών κοινοτήτων, με Προέδρους ομογενειακών κοινοτήτων από όλη την Νότια Αφρική που ήρθαν για να με τιμήσουν, Προέδρους φιλανθρωπικών οργανώσεων, τη Διοίκηση του περίφημου Σχολείου Σαχέτι, τον Μητροπολίτη Δαμασκηνό και εκπροσώπους της εκκλησίας και όλους τους εκπροσώπους της ομογένειας της Νότιας Αφρικής”, όπως αναφέρει ο κ. Χρυσουλάκης στο προφίλ του στο Facebook.

“Με συγκίνησαν με τις εκδηλώσεις αγάπης. Μαζί μου όλοι οι επικεφαλής των διπλωματικών μας αρχών. Ο Ελληνισμός έχει έντονη, σημαντική και σεβαστή από τις κρατικές αρχές, παρουσία στην Νότια Αφρική”, όπως γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσουλάκης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων