24/07/2020 24/07/2020 Η Ύπατη Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αυστραλία, Μάρθα Μαυρομμάτη μιλά στο SBS Greek με αφορμή την συμπλήρωση 46 χρόνων από τον φονικό “Αττίλα”. BY THEMI KALLOS, PANOS APOSTOLOU Μήνυμα αγώνα και ενότητας με την ευκαιρία της μαύρης επετείου της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, στέλνει μέσω του Ελληνικού Προγράμματος της Ραδιοφωνίας SBS, η Ύπατη Αρμοστής...
24 Ιουλίου, 2020 - 20:47
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2020 - 20:31

Ύπατη Αρμοστής της Κύπρου στην Αυστραλία: «Με Αγώνα και με Ενότητα»

Διαδώστε:
Ύπατη Αρμοστής της Κύπρου στην Αυστραλία: «Με Αγώνα και με Ενότητα»

Η Ύπατη Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αυστραλία, Μάρθα Μαυρομμάτη μιλά στο SBS Greek με αφορμή την συμπλήρωση 46 χρόνων από τον φονικό “Αττίλα”.

BY THEMI KALLOS, PANOS APOSTOLOU

Μήνυμα αγώνα και ενότητας με την ευκαιρία της μαύρης επετείου της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, στέλνει μέσω του Ελληνικού Προγράμματος της Ραδιοφωνίας SBS, η Ύπατη Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αυστραλία, Μάρθα Μαυρομμάτη.

Η κυρία Μαυρομμάτη συγχαίρει και ευχαριστεί την Ομογένεια για την συμπαράσταση στον εθνικό αγώνα.

Kαταδικάζει τις τουρκικές προκλητικότητες και λέει ότι η Κυπριακή Δημοκρατία δεν θα πάψει να αγωνίζεται για μία λύση που θα επανενώνει το νησί και τις κοινότητες που το συναποτελούν.

Πατήστε ΕΔΩ για να ακούσετε το podcast

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων