12/05/2023 12/05/2023 Διάβημα προς το υπουργείο εξωτερικών της Αλβανίας πραγματοποιεί σήμερα το Eλληνικό Υπουργείο Εξωτερικών μέσω της πρέσβεως της Ελλάδας στα Τίρανα, Κωνσταντίνας Καμίτση εξαιτίας της σύλληψης του υποψήφιου δημάρχου Διονύση-Φρέντι Μπελέρη. Υπενθυμίζεται πως στη σύλληψη του υποψήφιου δήμαρχου της Χειμάρρας προχώρησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης (11/5) αστυνομικοί στην Αλβανία. Σύμφωνα με την himara.gr ασφαλίτες του...
12 Μαΐου, 2023 - 9:37

ΥΠΕΞ: Διάβημα στις αλβανικές αρχές για τη σύλληψη του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας

Διαδώστε:
ΥΠΕΞ: Διάβημα στις αλβανικές αρχές για τη σύλληψη του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας

Διάβημα προς το υπουργείο εξωτερικών της Αλβανίας πραγματοποιεί σήμερα το Eλληνικό Υπουργείο Εξωτερικών μέσω της πρέσβεως της Ελλάδας στα Τίρανα, Κωνσταντίνας Καμίτση εξαιτίας της σύλληψης του υποψήφιου δημάρχου Διονύση-Φρέντι Μπελέρη.

Υπενθυμίζεται πως στη σύλληψη του υποψήφιου δήμαρχου της Χειμάρρας προχώρησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης (11/5) αστυνομικοί στην Αλβανία. Σύμφωνα με την himara.gr ασφαλίτες του Έντι Ράμα συνέλαβαν «δίχως αιτία» τον Φρέντη Μπελέρη με μεθόδους που παραπέμπουν σε παρακράτος.

Ο Φρέντης Μπελέρης

Η ανακοίνωση από το Υπουργείο Εξωτερικών

“Σε συνέχεια της είδησης για σύλληψη από αλβανικές Αρχές του Διονύση-Φρέντι Μπελέρη, υποψήφιου Δημάρχου στον Δήμο Χειμάρρας με το ΚΕΑΔ, η Πρέσβυς της Ελλάδας στα Τίρανα, Κωνσταντίνα Καμίτση, κατόπιν οδηγιών του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, πραγματοποιεί σήμερα, 12 Μαΐου, διάβημα στο Υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας”.

Η στιγμή της σύλληψης:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων