19/07/2019 19/07/2019 Η ενορία Αγίου Νικολάου Ρότερνταμ, για πρώτη φορά, διοργάνωσε κατασκήνωση στην όμορφη περιοχή του Schoorl, σε ένα οργανωμένο πάρκο με χώρους εστίασης, διαμονής, αλλά και την δική της εκκλησία. Η φιλόξενη και οικεία ατμόσφαιρα δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να μοιραστούν μοναδικές προσωπικές στιγμές και να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες.           Το...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Ρότερνταμ
19 Ιουλίου, 2019 - 20:48

Η κατασκήνωση του Αγίου Νικολάου Ρότερνταμ

Διαδώστε:
Η κατασκήνωση του Αγίου Νικολάου Ρότερνταμ

Η ενορία Αγίου Νικολάου Ρότερνταμ, για πρώτη φορά, διοργάνωσε κατασκήνωση στην όμορφη περιοχή του Schoorl, σε ένα οργανωμένο πάρκο με χώρους εστίασης, διαμονής, αλλά και την δική της εκκλησία. Η φιλόξενη και οικεία ατμόσφαιρα δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να μοιραστούν μοναδικές προσωπικές στιγμές και να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες.

 

 

 

 

 

Το πρόγραμμα πλούσιο και οι δραστηριότητες πολλές. Πάντα, όμως, μαζί με τον Χριστό και του Αγίους του. Όρθρος, Θεία Λειτουργία, εσπερινός, απόδειπνο και ομιλία. Βόλτα στο πάρκο, παιχνίδι, χαλάρωση, και πολλά πολλά γέλια για όλους.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων