27/07/2019 27/07/2019 Πέρασε, κιόλας, ένας χρόνος από την ημέρα που εγκατέλειψε τα εγκόσμια ο Γέροντας με το γλυκό πρόσωπο και τα μάτια που εξέπεμπαν αγάπη. Ο λόγος για τον Μακαριστό Γέροντα Γαβριήλ Τσάφο. Κατά το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019, τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Γέροντος στο Μετόχι της Ι.Μ. Παναγίας Βρυούλων στο Μήλεσι Ωρωπού, από όπου...
27 Ιουλίου, 2019 - 16:41
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2019 - 16:30

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Στην χαράν του Κυρίου του”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Στην χαράν του Κυρίου του”

Πέρασε, κιόλας, ένας χρόνος από την ημέρα που εγκατέλειψε τα εγκόσμια ο Γέροντας με το γλυκό πρόσωπο και τα μάτια που εξέπεμπαν αγάπη.

Ο λόγος για τον Μακαριστό Γέροντα Γαβριήλ Τσάφο.

Κατά το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019, τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Γέροντος στο Μετόχι της Ι.Μ. Παναγίας Βρυούλων στο Μήλεσι Ωρωπού, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟ της σημερινής ημέρας.

Του μνημοσύνου, χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμος, πλαισιούμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θερμοπυλών κ. Ιωάννη και πολλούς ιερείς, πνευματικά τέκνα του μακαριστού γέροντος και πλήθος κόσμου που κατέκλυσαν το μνήμα του Γέροντα που λείπει από όσους τον γνώρισαν.

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων