03/09/2019 03/09/2019 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα είχε νωρίτερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος ο οποίος δέχτηκε θερμές ευχές για τα ονομαστήρια του. Ο κ. Άνθιμος μίλησε τηλεφωνικά διότι βρίσκεται στην Ιερά Σύνοδο καθώς σήμερα ξεκίνησαν οι εργασίες της 163ης περιόδου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της οποία φέτος είναι Αντιπρόεδρος. Ο Σεβασμιώτατος...
03 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:13
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2019 - 15:51

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ευχήθηκε στον εορτάζοντα Μητροπολίτη

Διαδώστε:
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ευχήθηκε στον εορτάζοντα Μητροπολίτη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα είχε νωρίτερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος ο οποίος δέχτηκε θερμές ευχές για τα ονομαστήρια του.

Ο κ. Άνθιμος μίλησε τηλεφωνικά διότι βρίσκεται στην Ιερά Σύνοδο καθώς σήμερα ξεκίνησαν οι εργασίες της 163ης περιόδου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της οποία φέτος είναι Αντιπρόεδρος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε για τις ευχές τον νέο Δήμαρχο και εξέφρασε την επιθυμία να έχουν μια συνάντηση για να βρεθούν από κοντά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων