27/11/2018 27/11/2018 Στις 26 Νοεμβρίου εορτάστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια η εορτή του Αγίου Στυλιανού και τελέστηκε  Αρχιερατική Θεία Λειτουργία  στον ομώνυμο Ιερό Ναό όπου τιμάται η μνήμη του στον Κλαδισό Χανίων. Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός  πλαισιουμένος  από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Πρωτ. Γεώργιο Μαθιουδάκη καθώς και από...
27 Νοεμβρίου, 2018 - 21:37

Πανηγυρικός εορτασμός του Αγίου Στυλιανού στα Χανιά

Διαδώστε:
Πανηγυρικός εορτασμός του Αγίου Στυλιανού στα Χανιά

Στις 26 Νοεμβρίου εορτάστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια η εορτή του Αγίου Στυλιανού και τελέστηκε  Αρχιερατική Θεία Λειτουργία  στον ομώνυμο Ιερό Ναό όπου τιμάται η μνήμη του στον Κλαδισό Χανίων.

Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός  πλαισιουμένος  από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Πρωτ. Γεώργιο Μαθιουδάκη καθώς και από πλειάδα Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως, συμπροσευχομένων του Σεβ. Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου και του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου  Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη.

Να αναφερθεί ότι μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου όπου κατέκλυσε τον Ιερό Ναό για να συμπροσευχηθεί και να εορτάσει τον Άγιο Στυλιανό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων