26/10/2019 26/10/2019 Στη Λαμία βρέθηκε σήμερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, προκειμένου να προεξάρχει στην πανήγυρη του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου. Στην τελευταία του καθώς φαίνεται αντιφώνηση, καθώς στις 16 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, απευθυνόμενος προς τους τοπικούς άρχοντες και κυρίως...
26 Οκτωβρίου, 2019 - 17:19
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2019 - 18:11

“Οι άρχοντες του τόπου να είναι κοντά στην Εκκλησία” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
“Οι άρχοντες του τόπου να είναι κοντά στην Εκκλησία” (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Λαμία βρέθηκε σήμερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, προκειμένου να προεξάρχει στην πανήγυρη του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου.

Στην τελευταία του καθώς φαίνεται αντιφώνηση, καθώς στις 16 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, απευθυνόμενος προς τους τοπικούς άρχοντες και κυρίως προς τον υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα τόνισε πως “σημαντικό είναι οι έχοντες τα ηνία του τόπου να είναι κοντά στην εκκλησία”, ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε πς “όσο θα έχουμε ενότητα και δεν επιτρέψουμε σε κανέναν να μας διχάσει, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων