28/10/2019 28/10/2019 Σε πανηγυρικό κλίμα τελέστηκε σήμερα η καθιερωμένη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών με αφορμή την εορτή της Αγίας Σκέπης αλλά και την εθνική επέτειο του “ΟΧΙ”. Χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος και Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Ελλαδικής Εκκλησίας. Εκ μέρους της Πολιτειακής ηγεσίας το παρών έδωσαν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα...
28 Οκτωβρίου, 2019 - 12:39
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2019 - 13:37

Η Δοξολογία στον Μητρ. Ναό Αθηνών

Διαδώστε:
Η Δοξολογία στον Μητρ. Ναό Αθηνών

Σε πανηγυρικό κλίμα τελέστηκε σήμερα η καθιερωμένη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών με αφορμή την εορτή της Αγίας Σκέπης αλλά και την εθνική επέτειο του “ΟΧΙ”. Χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος και Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Ελλαδικής Εκκλησίας.

Εκ μέρους της Πολιτειακής ηγεσίας το παρών έδωσαν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μακογιάννης βουλευτές κ.α. αλλά και πλήθος κόσμου.

Φωτογραφίες: Γιώργος Κονταρίνης/eurokinissi

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων