30/10/2019 30/10/2019 Με τον γνωστό ανθρωπολόγο, συγγραφέα και ομιλητή Νικ Βούγιτσιτς, τον άνθρωπο που γεννήθηκε χωρίς άκρα αλλά με την βοήθεια του Θεού εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο συναντήθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Ο Προκαθήμενος του έδωσε την ευλογία του και τον εξήρε για την πίστη του στον Θεό και στην ζωή, αλλά και για το...
30 Οκτωβρίου, 2019 - 8:28

Με τον Νικ Βούγιτσιτς συναντήθηκε ο Πατρ. Σερβίας

Διαδώστε:
Με τον Νικ Βούγιτσιτς συναντήθηκε ο Πατρ. Σερβίας

Με τον γνωστό ανθρωπολόγο, συγγραφέα και ομιλητή Νικ Βούγιτσιτς, τον άνθρωπο που γεννήθηκε χωρίς άκρα αλλά με την βοήθεια του Θεού εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο συναντήθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος.

Ο Προκαθήμενος του έδωσε την ευλογία του και τον εξήρε για την πίστη του στον Θεό και στην ζωή, αλλά και για το έργο του.

Από την πλευρά του ο Νικ Βούγιτσιτς ευχαρίστησε τον Πατριάρχη Σερβίας και επανέλαβε την πίστη του στον Θεό.

‘Δεν χρειάζομαι χέρια και πόδια: απλά πρέπει να πιστεύω σε Αυτόν.’ Αυτό βοήθησε τον Nικ για να γίνει ένας από τους πιο διάσημους ομιλητές, να πάρει δίπλωμα στα οικονομικά, να παντρευτεί και να κάνει δύο παιδιά. Ο Nικ  κληρονόμησε την ισχυρή θέλησή του από τη μητέρα του και όπως είπε : τα λόγια της έδωσαν τον ρυθμό στην  ζωή. ‘Νικόλα’, είπε, ‘θα πρέπει να παίξεις με τα φυσιολογικά παιδιά, γιατί είσαι και εσύ φυσιολογικός.  Απλά σου λείπουν μερικά κομμάτια, αυτό είναι όλο.

Γράφει βιβλία, τραγουδάει,ερευνά και παίζει γκολφ. Συχνά ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με τις διαλέξεις του για να βοηθήσει τους νέους να βρουν ένα λόγο για τη ζωή, και να συνειδητοποιήσουν και να αναπτύξουν τις ικανότητες και τα ταλέντα τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων