15/12/2018 15/12/2018 Διαψεύδονται οι πληροφορίες ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, έφτασε νωρίτερα στο Κίεβο  προκειμένου να παραστεί στην ενωτική σύνοδο. Την είδηση είχε μεταδώσει νωρίτερα το πρακτορείο Vesti, επικαλούμενο ουκρανικά μέσα ενημέρωσης. Το πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ επικοινώνησε με το Οικουμενικό Πατριαρχείο, το οποίο διαψεύδει το δημοσίευμα τονίζοντας ότι ο Παναγιώτατος βρίσκεται στο Φανάρι και παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ουκρανία. Σύμφωνα με...
15 Δεκεμβρίου, 2018 - 13:23
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2018 - 13:58

Δημοσιεύματα περί δήθεν άφιξης του Οικ. Πατριάρχη στο Κίεβο

Διαδώστε:
Δημοσιεύματα περί δήθεν άφιξης του Οικ. Πατριάρχη στο Κίεβο

Διαψεύδονται οι πληροφορίες ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, έφτασε νωρίτερα στο Κίεβο  προκειμένου να παραστεί στην ενωτική σύνοδο. Την είδηση είχε μεταδώσει νωρίτερα το πρακτορείο Vesti, επικαλούμενο ουκρανικά μέσα ενημέρωσης. Το πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ επικοινώνησε με το Οικουμενικό Πατριαρχείο, το οποίο διαψεύδει το δημοσίευμα τονίζοντας ότι ο Παναγιώτατος βρίσκεται στο Φανάρι και παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Vesti, μάλιστα αυτός ήταν ο λόγος που το ενωτικό συμβούλιο δεν ξεκίνησε στις 10.00 το πρωί όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, αλλά δύο ώρες αργότερα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων