16/12/2018 16/12/2018 Ο Πατριάρχης Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ, πρόσφερε στη Δήμαρχο της πόλεως του Βουκουρεστίου, ένα κρυστάλλινο μοντέλο του ιερού καθεδρικού ναού, ως ένδειξη εκτίμησης και ευγνωμοσύνης για την υποστήριξη προς τη Ρουμανική Εκκλησία έως σήμερα, κυρίως σε ότι αφορά την οργάνωση της εκδήλωσης για τα εγκαίνια του καθεδρικού ναού. H Δήμαρχος του Βουκουρεστίου, όταν έλαβε το κρυστάλλινο μοντέλο...
16 Δεκεμβρίου, 2018 - 20:44
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2018 - 20:50

Το δώρο του Πατριάρχη Ρουμανίας στη Δήμαρχο Βουκουρεστίου

Διαδώστε:
Το δώρο του Πατριάρχη Ρουμανίας στη Δήμαρχο Βουκουρεστίου

Ο Πατριάρχης Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ, πρόσφερε στη Δήμαρχο της πόλεως του Βουκουρεστίου, ένα κρυστάλλινο μοντέλο του ιερού καθεδρικού ναού, ως ένδειξη εκτίμησης και ευγνωμοσύνης για την υποστήριξη προς τη Ρουμανική Εκκλησία έως σήμερα, κυρίως σε ότι αφορά την οργάνωση της εκδήλωσης για τα εγκαίνια του καθεδρικού ναού.

H Δήμαρχος του Βουκουρεστίου, όταν έλαβε το κρυστάλλινο μοντέλο του Ναού, δήλωσε ότι δε γνώριζε επακριβώς τον λόγο της συναντήσεως της με τον Πατριάρχη Ρουμανίας και ότι ήταν ένα γεγονός που δεν θα ξεχάσει ποτέ της.

“Είναι στην πραγματικότητα μία επένδυση στην πνευματικότητα του ρουμανικού λαού που θα διαρκέσει για αιώνες. Είναι η κληρονομιά που αφήνουμε στα παιδιά μας, τα εγγόνια μας” πρόσθεσε η Δήμαρχος, κα Gabriela Firea.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων