25/01/2020 25/01/2020 Για την κατάσταση που επικρατεί στην Κίνα, λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού, μίλησε χθες στην τηλεόραση του OPEN και στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος 7.00 ο Μητροπολίτης Χονγκ Κονγκ και Άπω Ανατολής, Νεκτάριος, ο οποίος έκανε λόγο για δύσκολη περίοδο, δεδομένου πως είναι η κινέζικη Πρωτοχρονιά και μεγάλη περίοδος διακοπών στη χώρα. Όπως ανέφερε ο Μητροπολίτης,...
25 Ιανουαρίου, 2020 - 11:24
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2020 - 11:18

Μητροπολίτης Χονγκ Κονγκ για κοροναϊό: Δύσκολη περίοδος

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Χονγκ Κονγκ για κοροναϊό: Δύσκολη περίοδος

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Κίνα, λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού, μίλησε χθες στην τηλεόραση του OPEN και στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος 7.00 ο Μητροπολίτης Χονγκ Κονγκ και Άπω Ανατολής, Νεκτάριος, ο οποίος έκανε λόγο για δύσκολη περίοδο, δεδομένου πως είναι η κινέζικη Πρωτοχρονιά και μεγάλη περίοδος διακοπών στη χώρα.

Όπως ανέφερε ο Μητροπολίτης, υπάρχουν οδηγίες προς τους πολίτες για αυτές τις ημέρες όπου αναμένεται συνωστισμός και μεγάλη μετακίνηση λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων.«Η πόλη Γουχάν απότελει εμπορικό κέντρο για την Κίνα και είναι ένας χώρος που επισκέπτονται αρκετοί Έλληνες επιχειρηματίες. Εκατομμύρια Κινέζοι έχουν ήδη αρχίσει να ταξιδεύουν στο εσωτερικό της Κίνας αλλά και στο εξωτερικό, για αυτό και υπάρχει ταχύτατη μετάδοση του ιού», σχολίασε ο Μητροπολίτης. Οι εκδηλώσεις για το νέο κινεζικό έτος έχουν ακυρωθεί, ενώ από το Πεκίνο ανακοινώθηκε ότι ορισμένες εκδηλώσεις πρόκειται να ακυρωθούν και η Απαγορευμένη Πόλη έχει ήδη κλείσει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων