13/02/2020 13/02/2020 Ρεπορτάζ- Φωτογραφίες: Γιώργος Φερδής Συνάντηση με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος είχε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Το Ο.Ε.Ε υποστηρίζει αρκετά χρόνια το έργο της Αρχιεπισκοπής μέσω του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου. Τα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου υποδέχτηκε ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης. Παρών ήταν και ο Διευθυντής του ΓΦΤ π. Βασίλειος Χαβάτζας....
13 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:38

Συνεργασία του Οικονομικού Επιμελητηρίου με την Αρχιεπισκοπή

Διαδώστε:
Συνεργασία του Οικονομικού Επιμελητηρίου με την Αρχιεπισκοπή

Ρεπορτάζ- Φωτογραφίες: Γιώργος Φερδής

Συνάντηση με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος είχε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Το Ο.Ε.Ε υποστηρίζει αρκετά χρόνια το έργο της Αρχιεπισκοπής μέσω του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου. Τα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου υποδέχτηκε ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης.

Παρών ήταν και ο Διευθυντής του ΓΦΤ π. Βασίλειος Χαβάτζας.

Με την συνάντηση επιτεύχθηκε ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δυο φορέων για τα επόμενα χρόνια, με την υπογραφή του σχετικού μνημονίου συνεργασίας.

Στο τέλος ο Αρχιεπίσκοπος κάλεσε τους εκπροσώπους να επισκεφθούν την μονή του οσίου Λουκά προσφέροντας τους ένα βιβλίο για την ιστορία της Μονής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων