25/03/2020 25/03/2020 Χοροστατούντος της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και ψαλλόντων των κληρικών της Πατριαρχικής Αυλής, ετελέσθη το πρωί στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι η Θεία Λειτουργία της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Εκκλησιάσθησαν οι Σεβ. Μητροπολίται Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανος, Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας και Σηλυβρίας κ. Μάξιμος και ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Τράλλεων...
25 Μαρτίου, 2020 - 13:16
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2020 - 14:53

Η εορτή του Ευαγγελισμού στο Φανάρι (βίντεο)

Διαδώστε:
Η εορτή του Ευαγγελισμού στο Φανάρι (βίντεο)

Χοροστατούντος της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και ψαλλόντων των κληρικών της Πατριαρχικής Αυλής, ετελέσθη το πρωί στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι η Θεία Λειτουργία της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Εκκλησιάσθησαν οι Σεβ. Μητροπολίται Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανος, Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας και Σηλυβρίας κ. Μάξιμος και ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Τράλλεων κ. Βενιαμίν.

Εν συνεχεία προσευχήθηκε για τον λαό της Ιταλίας, ο οποίος δοκιμάζεται σκληρά από την πανδημία του κορωνοϊού με χιλιάδες νεκρούς, και δεκάδες χιλιάδες κρούσματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων