29/03/2020 29/03/2020 Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσσιών κ.κ. Κύριλλος κάλεσε τους πιστούς να μην ακούν ορισμένους ιερείς που τάσσονται κατά της τήρησης του καθεστώτος αυτοπεριορισμού και των κανόνων υγιεινής που επέβαλαν οι αρχές λόγω της εξαπλώσεως της απειλής του ιού του κοροναϊού. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας,  ο Προκαθήμενος της Ρωσικης Εκκλησίας συμβούλεψε τους...
29 Μαρτίου, 2020 - 19:36
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2020 - 22:11

“Μην ακούτε όσους τάσσονται κατά του αυτοπεριορισμού”

Διαδώστε:
“Μην ακούτε όσους τάσσονται κατά του αυτοπεριορισμού”

Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσσιών κ.κ. Κύριλλος κάλεσε τους πιστούς να μην ακούν ορισμένους ιερείς που τάσσονται κατά της τήρησης του καθεστώτος αυτοπεριορισμού και των κανόνων υγιεινής που επέβαλαν οι αρχές λόγω της εξαπλώσεως της απειλής του ιού του κοροναϊού.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας,  ο Προκαθήμενος της Ρωσικης Εκκλησίας συμβούλεψε τους πιστούς να μείνουν σπίτι λόγω της εξάπλωσης του ιού.

“Έτσι πρέπει να ζούμε τώρα. Όποια άλλα κηρύγματα που φορές-φορές προέρχονται από τους άμυαλους ιερείς, μην τα ακούτε, να ακούτε όσα σας λέει ο Πατριάρχης”.

Κατά τη γνώμη του, όλα αυτά ίσως χρειάζονται και για να μάθουν οι πιστοί, “πώς μπορούν να σωθούν μακριά από την εκκλησία και σε πλήρη απομόνωση”.

“Τώρα, το πιο βασικό είναι να σωθούμε” πρόσθεσε. “Δεν είναι διακοπές, είναι χρόνος να συγκεντρώσουμε τις σκέψεις μας, να οργανώσουμε τη ζωή μας, τις σχέσεις μας με την οικογένεια, με τους συναδέλφους, με τους δικούς μας και τους διπλανούς μας”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων