12/04/2020 12/04/2020 Ανήμερα της εορτής των Βαΐων το απόγευμα ξεκινούν οι ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας των Παθών σε όλους του Ορθόδοξους Ιερούς Ναούς. Στολισμένος με μωβ χρώμα, ο Ναός της Παναγίας Ναυπλίου, σηματοδοτεί την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδος, όπου τελέσθηκε η ακολουθία του Νυμφίου χωρίς πιστούς λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό. Κρατώντας την εικόνα του Νυμφίου Χριστού, ...
12 Απριλίου, 2020 - 22:48
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2020 - 22:51

Μπήκε το Ναύπλιο στην Εβδομάδα των Παθών (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Μπήκε το Ναύπλιο στην Εβδομάδα των Παθών (ΦΩΤΟ)

Ανήμερα της εορτής των Βαΐων το απόγευμα ξεκινούν οι ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας των Παθών σε όλους του Ορθόδοξους Ιερούς Ναούς. Στολισμένος με μωβ χρώμα, ο Ναός της Παναγίας Ναυπλίου, σηματοδοτεί την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδος, όπου τελέσθηκε η ακολουθία του Νυμφίου χωρίς πιστούς λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

Κρατώντας την εικόνα του Νυμφίου Χριστού,  ο εφημέριος του ναού της Παναγίας π. Διονύσιος Ταμπάκης την περιέφερε εντός του ναού και την εγκατέστησε στο κέντρο του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ: ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – ΡΑΣΣΙΑΣ – STUDIO B&G

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων