24/04/2020 24/04/2020 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου, Πέμπτη 23 Απριλίου 2020, στην ομώνυμη Ιερά Μονή στο Καρύδι Αποκορώνου όπου διακονεί ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Ιερεμίας Χλιαράς, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού. Η Αναστάσιμη και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, τελέσθηκε, κεκλεισμένων των θυρών, και τηρουμένων των προβλεπομένων μέτρων για την προστασία...
24 Απριλίου, 2020 - 18:59
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2020 - 19:00

Εορτάστηκε ο Άγιος Γεώργιος στο Καρύδι Αποκορώνου

Διαδώστε:
Εορτάστηκε ο Άγιος Γεώργιος στο Καρύδι Αποκορώνου

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου, Πέμπτη 23 Απριλίου 2020, στην ομώνυμη Ιερά Μονή στο Καρύδι Αποκορώνου όπου διακονεί ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Ιερεμίας Χλιαράς, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

Η Αναστάσιμη και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, τελέσθηκε, κεκλεισμένων των θυρών, και τηρουμένων των προβλεπομένων μέτρων για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού.

Το Θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος, τονίζοντας ότι ο Άγιος Γεώργιος αποτελεί ένα ακόμα πρότυπο Αγίου για όλους τους Χριστιανούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων