30/04/2020 30/04/2020 Με ανάρτησή του στο Twitter ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς “βάπτισε” το σχέδιο εξόδου από το σπίτι με το ακρωνύμιο… ΧΑΜ. «Μέχρι την Κυριακή 3/5 τα μεσάνυχτα, μένουμε σπίτι! Από Δευτέρα 4/5, βγαίνουμε από το σπίτι και ενεργοποιούμε το Σχέδιο ΧΑΜ». Σύμφωνα με τον υφυπουργό, το ακρωνύμιο σημαίνει «Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)!...
30 Απριλίου, 2020 - 14:27
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2020 - 14:14

Χαρδαλιάς: Από Δευτέρα το σχέδιο “ΧΑΜ”

Διαδώστε:
Χαρδαλιάς: Από Δευτέρα το σχέδιο “ΧΑΜ”

Με ανάρτησή του στο Twitter ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς “βάπτισε” το σχέδιο εξόδου από το σπίτι με το ακρωνύμιο… ΧΑΜ.

«Μέχρι την Κυριακή 3/5 τα μεσάνυχτα, μένουμε σπίτι! Από Δευτέρα 4/5, βγαίνουμε από το σπίτι και ενεργοποιούμε το Σχέδιο ΧΑΜ».

Σύμφωνα με τον υφυπουργό, το ακρωνύμιο σημαίνει «Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)! Τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, μένουμε υπεύθυνοι, μένουμε ασφαλείς!»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων