12/06/2020 12/06/2020 Έτοιμο να κυκλοφορήσει είναι το παιδικό βιβλίο για τον Άγιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη στη Βουλγαρία. Η έκδοση αυτή συμπεριλαμβάνεται στη σειρά “Για τα παιδιά της Βουλγαρίας” που αποτελεί πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως Λόβετς.  Το βιβλίο αυτό μιλάει για τη ζωή και τα θαύματα του Αγίου Πορφυρίου, τα οποία είναι επιλεγμένα από το συναξάρι του Αγίου επιλεγμένου...
12 Ιουνίου, 2020 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2020 - 12:20

Έτοιμος ο βίος του Αγ. Πορφυρίου για τα παιδιά της Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Έτοιμος ο βίος του Αγ. Πορφυρίου για τα παιδιά της Βουλγαρίας

Έτοιμο να κυκλοφορήσει είναι το παιδικό βιβλίο για τον Άγιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη στη Βουλγαρία. Η έκδοση αυτή συμπεριλαμβάνεται στη σειρά “Για τα παιδιά της Βουλγαρίας” που αποτελεί πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως Λόβετς. 

Το βιβλίο αυτό μιλάει για τη ζωή και τα θαύματα του Αγίου Πορφυρίου, τα οποία είναι επιλεγμένα από το συναξάρι του Αγίου επιλεγμένου αγγείου του Αγίου.

“Αγαπημένος, γνωστός και στις προσευχές όλων των πιστών, ο Άγιος Πορφύριος εξακολουθεί να αποτελεί στήριγμα και βοήθεια για τον λαό του Θεού”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Μητροπόλεως.

Δείτε εικόνες από το βιβλίο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων