01/10/2018 11/10/2018 Την θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Γουμερά από την ομώνυμη Ιερά Μονή Μακρυνίτσης Σερρών της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου, υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 29 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ. Παντελεήμων, σε κεντρική οδό της κωμοπόλεως των Σαππών. Μετά τήν υποδοχή σχηματίσθηκε πομπή προς τον Ιερόν Ναόν Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Σαππών. Εν συνεχεία...
01 Οκτωβρίου, 2018 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:38

Στην Ι.Μ. Μαρωνείας η εικόνα της Παναγίας Γουμερά

Διαδώστε:
Στην Ι.Μ. Μαρωνείας η εικόνα της Παναγίας Γουμερά

Την θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Γουμερά από την ομώνυμη Ιερά Μονή Μακρυνίτσης Σερρών της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου, υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 29 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ. Παντελεήμων, σε κεντρική οδό της κωμοπόλεως των Σαππών.

Μετά τήν υποδοχή σχηματίσθηκε πομπή προς τον Ιερόν Ναόν Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Σαππών. Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων προέστη του Αναστάσιμου Εσπερινού και της ακολουθίας της Αρτοκλασίας, μετά τό πέρας της οποίας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Σιδηροκάστρου κ. Μακάριον.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων