18/07/2020 18/07/2020 Σε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι αυτές τις ημέρες ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας υποβάλλεται σε θεραπεία σε νοσοκομείο της Βαρσοβίας, προέβη η Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Πολωνίας, την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο λόγος της νοσηλείας είναι η ανάγκη για πραγματοποίηση θεραπείας με αντιβιοτικά, η οποία...
18 Ιουλίου, 2020 - 14:05
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2020 - 17:53

Νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας

Διαδώστε:
Νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας

Σε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι αυτές τις ημέρες ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας υποβάλλεται σε θεραπεία σε νοσοκομείο της Βαρσοβίας, προέβη η Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Πολωνίας, την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο λόγος της νοσηλείας είναι η ανάγκη για πραγματοποίηση θεραπείας με αντιβιοτικά, η οποία σχετίζεται με υποτροπιάζουσα βακτηριακή λοίμωξη του δέρματος (ερυσίπελας) που αντιμετωπίζεται από τον Μακαριώτατο για πολλά χρόνια.

Η Εκκλησία της Πολωνίας καλεί τους πιστούς να προσεύχονται υπέρ υγείας του Μακαριωτάτου.

 


Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων