28/08/2020 28/08/2020 Την Κοίμηση της Θεοτόκου εόρτασαν οι Ορθόδοξοι πιστοί σήμερα στη Γεωργία Σήμερα ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Τιφλίδας και απευθύνθηκε με πατρικά λόγια προς τους πιστούς στο κήρυγμά του. Μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης κ.κ. Ηλίας αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, τονίζοντας πως “η Μητέρα...
28 Αυγούστου, 2020 - 16:34
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2020 - 16:06

Πατρ. Γεωργίας: “Η Μητέρα του Θεού θα στέκεται πάντα δίπλα μας”

Διαδώστε:
Πατρ. Γεωργίας: “Η Μητέρα του Θεού θα στέκεται πάντα δίπλα μας”

Την Κοίμηση της Θεοτόκου εόρτασαν οι Ορθόδοξοι πιστοί σήμερα στη Γεωργία

Σήμερα ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Τιφλίδας και απευθύνθηκε με πατρικά λόγια προς τους πιστούς στο κήρυγμά του.

Μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης κ.κ. Ηλίας αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, τονίζοντας πως “η Μητέρα του Θεού θα στέκεται πάντα δίπλα σε κάθε δοκιμασία του λαού της Γεωργίας”.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που διανείμουμε ως ανθρωπότητα και υπογράμμισε πως αυτό που θα πρέπει να κυριαρχεί σε αυτές τις περιστάσεις είναι η καθαρή καρδιά, καθώς το κακό βλάπτει τον άνθρωπο.

“Να μην ξεχνάτε ποτέ πως η αποστολή του κάθε ανθρώπου είναι να φέρνει χαρά στο συνάνθρωπό του. Μόνο τότε θα είμαστε δυνατοί σε κάθε δυσκολία”, κατέληξε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων