04/09/2020 04/09/2020 Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο κέντρο της πρωτεύουσας της Γεωργίας, Τιφλίδα. To τραγικό συμβάν καταγράφηκε κοντά στο κτήριο της Μεγάλης Φιλαρμονικής Αίθουσας Συναυλιών, σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και επικαλούνται αυτόπτες μάρτυρες. «Ακούσαμε μια δυνατή έκρηξη και δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη. Η αστυνομία και τα ασθενοφόρα έφτασαν αμέσως....
04 Σεπτεμβρίου, 2020 - 17:06
Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2020 - 23:01

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στην Τιφλίδα

Διαδώστε:
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στην Τιφλίδα

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο κέντρο της πρωτεύουσας της Γεωργίας, Τιφλίδα.

To τραγικό συμβάν καταγράφηκε κοντά στο κτήριο της Μεγάλης Φιλαρμονικής Αίθουσας Συναυλιών, σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και επικαλούνται αυτόπτες μάρτυρες.

«Ακούσαμε μια δυνατή έκρηξη και δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη. Η αστυνομία και τα ασθενοφόρα έφτασαν αμέσως. Λένε ότι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν και ένας σκοτώθηκε» είπε αυτόπτης μάρτυρας σε δημοσιογράφους.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από το Πατριαρχείο Γεωργίας για το αν έχουν υποστεί υλικές ζημιές ναοί που βρίσκονται κοντά στον τόπο του συμβάντος.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων