03/11/2020 03/11/2020 Νέες πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη της Βιέννης έρχονται στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με ανάρτηση του εκδότη της αυστριακής εφημερίδας Falter, o δράστης της επίθεσης είναι ένας 20χρονος οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστρία. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο δράστης έχει αλβανική καταγωγή. «Έχω μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τον τρομοκράτη. Το όνομά του είναι...
03 Νοεμβρίου, 2020 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2020 - 11:18

Με ρίζες από Σκόπια και Αλβανία ο δράστης στη Βιέννη

Διαδώστε:
Με ρίζες από Σκόπια και Αλβανία ο δράστης στη Βιέννη

Νέες πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη της Βιέννης έρχονται στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με ανάρτηση του εκδότη της αυστριακής εφημερίδας Falter, o δράστης της επίθεσης είναι ένας 20χρονος οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστρία.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο δράστης έχει αλβανική καταγωγή.

«Έχω μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τον τρομοκράτη. Το όνομά του είναι Kurtin S., γεννήθηκε το 2000, ήταν 20 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βιέννη και έχει αλβανικές ρίζες. Οι γονείς του προέρχονται από τα Σκόπια και έχει φανερές σχέσεις με τον ισλαμισμό», έγραψε ο εκδότης της αυστριακής εφημερίδας Florian Klenk και πρόσθεσε τα εξής:

«Ήταν στο ραντάρ των αρχών επειδή ήταν ένας από τους 90 περίπου αυστριακούς ισλαμιστές που ήθελαν να ταξιδέψουν στη Συρία. Τον εμπόδισαν να το πράξει τον Ιούλιο. Η αστυνομία δεν πίστευε ότι μπορεί να σχεδιάζει τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων