14/12/2020 14/12/2020 Mε πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου όλο το προσωπικό των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως υπεβλήθη σε μοριακά τεστ για τον κορωνοϊό, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν αρνητικά. Αφορμή για την εξέταση υπήρξε το γεγονός ότι κάποιο άτομο θετικό στον κορωνοϊό είχε περάσει, προτού διαγνωστεί, από τα γραφεία της Μητροπόλεως, τα οποία και θα...
14 Δεκεμβρίου, 2020 - 13:29

Αρνητικά όλα τα covid τεστ στη Μητρόπολη Αργολίδος

Διαδώστε:
Αρνητικά όλα τα covid τεστ στη Μητρόπολη Αργολίδος

Mε πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου όλο το προσωπικό των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως υπεβλήθη σε μοριακά τεστ για τον κορωνοϊό, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν αρνητικά. Αφορμή για την εξέταση υπήρξε το γεγονός ότι κάποιο άτομο θετικό στον κορωνοϊό είχε περάσει, προτού διαγνωστεί, από τα γραφεία της Μητροπόλεως, τα οποία και θα παραμείνουν κλειστά για προληπτικούς λόγους έως την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020.  

Ο Σεβασμιώτατος καλεί το ποίμνιο να τηρεί επακριβώς τα ισχύοντα μέτρα προστασίας και να εντείνει τις προσευχές του στον πανάγαθο Θεό, για να απαλλάξει την ανθρωπότητα από την πανδημία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων