01/02/2019 01/02/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, το απόγευμα, ευλόγησε την πίτα της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης και ομίλησε στους πιστούς, παρουσία του Δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη. Στο τέλος της Εκδήλωσης το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού τίμησε τον επί 30 χρόνια εφημέριο του Ναού π. Δημήτριο Καρανάτσιο με πλακέτα....
01 Φεβρουαρίου, 2019 - 14:37

Ο Μητρ. Λαρίσης ευλόγησε την πίτα του Αγ. Γεωργίου Γιάννουλης

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Λαρίσης ευλόγησε την πίτα του Αγ. Γεωργίου Γιάννουλης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, το απόγευμα, ευλόγησε την πίτα της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης και ομίλησε στους πιστούς, παρουσία του Δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη. Στο τέλος της Εκδήλωσης το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού τίμησε τον επί 30 χρόνια εφημέριο του Ναού π. Δημήτριο Καρανάτσιο με πλακέτα. Ο εφημέριος του Ναού π. Ιωάννης Κατρανίδης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και του προσέφερε μια Εικόνα της Παναγίας της Οδηγήτριας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων